April 11, 2011

Siapakah Beliau?





Korang kenal tak Fynn Jamal? Dia ada nyanyi lagu "150 Juta". Lagu ni I tak pernah pulak dengar dekat corong salur paip. Eh eh!! Bukan bukan. Corong salur radio. Mungkin sebab diri ini yang sangat jarang bukak radio. I dengar her song pun masa sem lepas. I pun tunggulah dia keluar Melodi ke Muzik Muzik ke. Tak ada pulak. Atau pun I yang terlepas setiap episod yang ada dia?

After I godeh-godeh internet and google her name. I baru dapat tau dia ada blog jugak!! Macam tite semua! Not bad gaklah blog dia. Dalam blog, dia banyak buat entri berbaur dan berunsurkan puisi, sajak dan setiap perkara yang berkaitan. Dia sangat pandai mencipta puisi sendiri. Mungkin daya imaginasi dia tinggi. Kalau korang curious sangat nak tau. Ni link blog dia. Fynn Jamal. Nak dengar lagu 150 Juta dia pulak. Pepandailah korang Google type title lagu dia. Nak download video die. Internet tak mengizinkan :P (padahal pemalas)

Enjoy!!!





7 comments:

bana said...

Bukan k pmpn yg nynyi lgu tu...penah dgr lgu dy..bley than la

Sheril Azni Aida said...

hah!! dielh yg nynyi lgu tuh..

bana said...

la ye k...tp peasan aritu budak lagi...ni cm dh kawen jer..

Sheril Azni Aida said...

xtaulah..aritu kamera angle muda kot..hahahaha

bana said...

hahaha..cmtu plak...tgk cm oden...xpyh angle muda.mmg alwayz muda..wahaha

fareha kamal said...

hye sheril..follow blog ni..
simple + kemas je.. :)

Sheril Azni Aida said...

i will!! :)