April 8, 2011

Kembar Ke?



malam semalam punya semalam.
I keluar dengan my friends pergi Changlun.
nak beli basic things yang dah habis.
masa I nak withdraw money dekat ATM.
ada sorang pakcik ni macam nak tak nak beratur depan I.
I dahlah nak cepat.
so I asked him either die nak beratur or tak.

dia jawab, "kalau awak nak keluarkan dulu, beraturlah depanlah."

loyar buruk pulak eh ko. -_-"
I pun geleng kepala cakap tak nak.
tak sopan pulak tetibe nak ke depan.

tetibe dia dan kawannya tanya macam-macam soalan dekat I.
siap tegur beg I dengan Chot sama.
I pun "kencing" pakcik tu cakap yang I dengan Chot ni kembar.
tak sangka pulak dia percaya.

celah mana kiteorang ni muka sama

senang betul pakcik ni kena tipu. -__-"

dia kata, "padanlah muka kamu berdua sama."

celah mana pulaklah muka I dengan Chot sama?????
I pun iyakan jek.
malas nak layan.

macam-macam soalan dia tanya PLUS dieorang siap tunggu kiteorang withdraw lagi!
scary betul.
lepas capai duit dengan rakusnya dari mesin ATM yang lembab tu.
I terus tarik tangan Chot blah dari situ, tak hiraukan pakcik-pakcik gatal tu panggil.





persoalannya: kenapa pakcik zaman sekarang gatal?

5 comments:

SHAH ABDGHAFAR said...

lebeh kurang lg sket nak samesame ah, tang hidung sama.......
pakcik2 zaman skrg tak gatel sebenarnye... jgn sombong, tegur biasa2 saja, jgn kerek, lg aah depa nak usha... hahahaha, sekian!

aisyah zakirah said...

hahahaha..ntahnyee celah mane la plak kan muka kita sma :)

D'ya Marshmello said...

sebab dorang gatal nak tarik perhatian kott..hehe,tapi muka sikit2 la macam kembar..hehe


http://miss-dya.blogspot.com

Sheril Azni Aida said...

abg shahrizal!! hahaha..i follo u~ hahaha..
d'ya&chot: celah ne same..xde yg same..saje pakcik2 tu crik point nk ajak bbual..hahaha..

bana said...

pak cik takel hang sbab hang comey sangat la tu...
wahaha