July 9, 2010

Sekolah Tinggi :)

harini tanggal 9hb Julai..OHHH..saya kena balik malam ni..balik ke mana? Kedah lah mana lagi..bila lagi cuti ek? eh Sheril..sem baru baru nak start dah tanya cuti lagi pulak..teruk teruk..huhu..i'll miss home..dengan penghuni rumah ni sekali..

nanti dekat sana siapalah nak bising bising suruh saya bangun..suruh saya makan..(itu wajib ye)..siapalah nak bergaduh dengan saya remote Astro..huhu..i'll miss that..ohh..rasa macam nak amik course Jarak Jauh pulak..belajar dari rumah..(boleh ke?)..ish..dalah Sheril..MESTI BERSEMANGAT!! sebab........SAYA DAH OFICIALLY A 2ND YEAR SENIOR!!

wahaha..macam tak percaya pulak nak ada junior..best best..boleh buli..tapi saya ni baik tau..tak suka buli buli ni..sampai TNC pun puji saya dalam ucapan dia yang saya ni pelajar baik UUM..ok..itu obvious sangat buat cerita..(-_-")

saya berazam sem ni nak belajar bersungguh sungguh..nak buat assignment tanpa sambil lewa..nak hias assignment macam hias buku skrap zaman sekolah rendah dulu boleh tak?hikhik..

ok..kepada semua mahasiswa mahasiswi di luar sana..
selamat kembali ke sekolah!!!!! :)

2 comments:

Iskandar Zulkarnain said...

kembali ke sekolah??
silap la sheril..bkn balik ke sekolah..balik ke uum dan bukit kachi..

baru betul
adoi....

Sheril Azni Aida said...

balik ke sekolah baru da boom!