January 22, 2011

Classes and Friends


seminggu berada dekat UUM.
macam-macam dah dilakukan.
pergi kelas yang start pukul 8 pagi.
mandi air sejuk sambil terlompat-lompat pukul 6.30 pagi.
bergelak macam anak jin dengan kawan-kawan.
macam-macamlah.

ni mummy kami semua dekat U.
bukan mummy betul ah.
she is one of my friends yang selalu amik bahagian untuk jadik mummy kteorang.
she is very caring.
betul-betul macam mummy.
da boleh kawin ah lepas ni!


memperkenalkan:
dari baju orange putar ke kanan.
Cenna, Fatin, Nad, saya, afie budak hot stuff!

semester ni amik kelas majoritinya dengan senior semester 6.
terkial-kial gak ah nak masuk.
segan pun ada.
subjek amik pun berat-berat.
ada satu subjek ni.
memang berisiko tinggi nak amik.
tapi apakan daya.
terpaksa.
nak tak nak kena amik gak nanti.
nak tau subjek apa?
"Analisis Risiko"
dengar nama subjek pu da tau dah -_-""

nilah antara senior kelas Analisis Risiko.
tak nampak macam orang umur 23 tahun.
macam 3 tahun perangainya.
haiissh!



after dah masuk semester 4.
barulah nak melangkahkan kaki gajah ni ke Galeri dekat Canselori.
datang situ pun sebab ada hal nak selesaikan.
kalau tak memang taklah kan nak ke sana.

habis jek menguruskan hal.
masuklah galeri carik si Cenna and Chot.
dieorang cakap gambar saya ada kat galeri tu.
wow!!
terkejutnya! tergamam kejap.


muka terkejut giler.


gambar masa pertandigan pancaragam dekat Hong Kong.
dapat Gold Awards tau :)
terharu kejap.



da masuk tempat cantik mestilah kena bergambar kan??
ni lah hasilnya.


will update next entry!
:)

1 comment:

zOeY zAu YaH said...

blajar leklok hihi..
hye im your new follower..moh ke blog saya..zoeyzauyah.blogspot.com