November 25, 2010

Teman Hidup

I punya exam start 22 nov hari tu. ish. memang memeningkanlah tengok huruf banyak-banyak.sampai rasa nak alergik baca buku pulak *ada ke??. ceh. esok ad paper lagi. the 3rd paper then got gap dekat 6 hari untuk paper seterusnya. eh. esok paper? so apa lagi duduk depan lappy Sheril??? pegi study ah!

seriously. I da tak larat nak study. imaginelah. paper dekat-dekat. belum hilang yang kelmarin da kena sumbat benda baru. memory kepla saya da penuh! nak beli hard disk baru :D. actually nak perkenalkan teman study baru I. haha. human ke? nope. tapi cat!! I love cats :)

cat ni betina so I gave her name. Gugurl. so cute! sangat aktif. dari nak belajar terus pergi main kucing. hehe. terukkan diri ini? haha. hilang stress actually layan binatang ni. tak adalah stress sangat duduk depan buku.
*duduk jek tengok buku tapi tak bukak -_-".

meet gugurl!

dia ni cat yang merayau kat luar bilik. bila bukak pintu. tanpa segan silu dia masuk. hehe.
tengok tu. orang nak study dia buat main pulak :)
shoo cute!!

eh!! ni bukan Gugurl! haha. rindu budak ni :)
tak sabar nak balik nak cubit die :)

1 comment:

sekamar rindu said...

salam..

moga cemerlang dlm exam awak...
mohon follow ur blog..